love

love

Followers

Thursday, 28 November 2013

Cery Bery

Salam,

I MC today...
Semalam kena cherry berry..tapi gagahkan diri pergi ofis.
Sampai kat ofis masih keluar masuk toilet sampai tak daya dah.
maybe dah takder air dalam badan sebab malam sebelumnya ada lebih 5 kali duk buang kat toilet.

Jadi after work semalam, i terus ke klinik..alang2 bawak MIL ambik her neurobion injection every week, i terus check i sekali.
Doc suruh makan ubat time2 tu jugak depan dia.
And paksa minum air garam.
Huhuhu.
Lepas tu dia bagi MC sehari utk i rest today.


Tapi kejap lagi kena keluar jugak dalam tak sihat pun , kena hantar papa ke Bagan Lalang...dia ada kursus 3 hari kat sana.
Dahla kena courses time i tak sihat..apa nak buat..dah kerja kan .

So as for now, i takder citer to share.
In sha Allah petang ni i cuba bersiaran dengan sedikit cerita2 deko yang boleh i share.

Byee

1 comment: