love

love

Followers

Friday, 7 January 2011

Tag?? Award???heheheh..happynya...

Salam
Pertama sekalinya..me nak ucapkan terima kasih tak terhingga kepada aleasara di atas award yang telah diberikan ni (sambil menjulang award)...uhuk uhuk..ini first time actually me   dapat award ni, dulu2 masa duk BW kat blog2 orang selalu tengok orang dapat award la segala..sungguh me tak paham camana rupanya..so la ni dah merasa..again thanks to aleasara atas penghargaan ni (sekali lagi bajet artis)
So ini lah rupa award yang me dapat tu
Ucapan anda:

alhamdulillah n terima kasih banyak2 kepada yang terlibat ..yang sudi bagi award ni pada me
Berikan 4 ciri gurl/boy idaman untk dijadikan wife/husband:

huk alosss..payah weh nak jawab ni, jejaka idaman tuh dah jadi suami..walaupun ciri2 jejaka idaman ku dulu lain dengan hb ku nan sorang ni, kira aci laaa..dah takleh nak pk ciri2 lain, ajerk kena hempuk kang..huhuhu..

Berikan satu tips untuk kekalkan relationship korang dgn partner korang.
banyakkk tips..yang paling utama...jujur..kami tak pernah berahsia..alhamdulillah dah 11 tahun bersama n dah masuk tahun ke 12 ni..kami masih kekalkan tips ni...jujur laaa..walaupun sumtime ada benda cam payahhh jer nak share ..heheheh
Pernah anda jumpa doa perdekat jodoh & putus cinta ?
ada..tapi jumpa pas nikah..jadi tak la amal doa perdekat jodoh tu..

 
Letakkan 10 link pilihan anda & tell them that they have won this award.



Ok, dah tag...utk sapa2 yang kena tag ni, sila laaa yer....
Lastly..thanks kepada semua ..yang mengetag,,yang kena tag..heheheh

6 comments:

  1. DONE DEAR

    http://mamawiwin.blogspot.com/2011/01/received-award-here.html

    ReplyDelete
  2. he3..tahniah ye dpt award!majulah sukan utk ngra erk..silap pulak weih...smga dpt lg byk award dr kwn2 blogger yg baik hati

    ReplyDelete
  3. sorry....minggu lepas cuti seminggu...ni baru ada masa bukak blog..kat opis...bz...lama x keje..kat umah ni line digi ni hampeh.....adex hutang tag tu ye...heheheh

    ReplyDelete
  4. Okeh nanti saya buat! InsyaAllah.. tq yer!

    ReplyDelete