love

love

Followers

Tuesday, 11 January 2011

Aniq jadi artis

Salam

Video ni me nak share pasal Aniq jadi pelakon kejap utk dutch lady 123 hosted by Sofea Jane few years back.Aniq was 5 yo masa ni.Shooting kat my house but ibu dia digantikan dnegan orang lain...my anak buah was at my house that time , i suh dia act with Aniq, so act laaa my anak buah tuh jadi his mum..cos ibu dia segan weh nak masuk tibi bagai.

Meh layan video ni.



video
Ada satu lagi shoot kat taska pulak...tapi i tengah duk cari cd...after that ada few offer jugak utk another shoot..but me refuse to go..malas nak ajar anak berlakon, plus my hb was away that time, dia bekerja kat 'ober the sea' ..baliknya cuma 3 bulan sekali...so me nak melayan bawak dia pi shooting sana sini, memang tak kuasaaaa.....

2 comments:

  1. hahahaha ibu aniq malu bagai nak rak masuk tibi ye..aniq steady je..berape galen susu dia minum tu?kekekekeke

    aniq bile chubby nampak comel n cute..^^

    ReplyDelete
  2. masa tuh dia memang kuat minum susu...sebab tu montel..skang ni jer payah nak kasi makan..cam nak kasi racun jer

    ReplyDelete