love

love

Followers

Thursday, 30 January 2014

Deko: New thing at taman mini master bedroom


Salam,

Terjumpa this kain utk buaian ni dari stor rumah mama lama dulu.

I kept in my store and recently masa nak g PD , duk mencari pelampung, jumpa benda alah ni.
It was from my FIL, bekas askar punya canvas ni..not sure what they call ni,,,'poncho askar' or sumting like that.
He got two, satu celoreng one and satu lagi plain ni.
yang celoreng tu tak seswai plak nak gantung kat taman mini ni





Ini rupa taman ni sebelum ni.



now dah serabut with this buaian...tak nampak dah pokok2 kan , semua dah angkut turun utk proses mencantikkan dulu pokok2 tu , baja and gemburkan before diangkut balik dan dihias kat bahagian taman mini kat atas ni.'
Mean while, hadap la buaian ni dulu as our hiasan mata kat taman ni.



1 comment:

  1. haha...ada je idea uols ni kan...tetap comeyyyy dan cantik :))

    ReplyDelete