love

love

Followers

Friday, 6 December 2013

Go Kart at Sepang F1

Salam,

Last Saturday, i kena jemput papa kat Golden Palm Tree ,Sepang.
Papa ada team building kat situ start from Khamis lagi and dia cakap Sabtu at 12 , dah boleh ambik dia.

Jumaat before ambik dia, malam tu kawan2 ofis duk whasap ajak join Go Kart kat Sepang, organized and sponsored by vendor company kitorang.

Since nak ambik papa kat Sepang, i pun agree to join the event as my boss convince me pergi suka2 jer.
Ok takper.
Lagipun Alin ada join sekali...seronok, ada geng selempang lagi...

Pagi2 Sabtu dah kejutkan 3 orang budak and dengan Aniq kena pujuk lebey sket, sebab dia selalu refuse to join me, tapi i cakap , after that nak ambik papa, so, dia pun gigih juga, takut papa marah.

Pendek cerita , i sampai ke litar Go Kart Sepang tu around 9.00 am..elok2 dorang baru berkumpul.


Masa memula sampai ..comei dan hensem lagi anak2 dara and anak teruna i.


Since dr pagi , bangun tidur and rushing sangat, i tak sempat breakfast...nasib baik dorang sediakan kat sana...

So, terus bedal dulu ..seronoknya bila register nama, terus dapat goodie bag with sehelai T shirt dalam tu..menarik

Yang menariknya lagi, from our company, hanya me and Alin jer laaa pompuan ...lain2 semua lelaki.
Dr vendor company tu pun cuma ada dua pompuan...so ok la tu kan 

Masa register, we both dah decide kat counter registration tu, that we both takkan main ...so tak tulis la nama utk join main go kart, cuma register attendance jer





Sementara start, budak2 ni melilau2 laaa kebosanan.

Kat sini, dia bagi 2 group, A dan B and dia lepaskan satu2 group utk cuba dalam 10 minit.
After the second B cuba, my boss asked me to try.
Masa ni dah rasa tertarik hati to try sebab ada girls dr vendor company pun main , so cakap dengan bos , boleh la cuba..but since we didnt register nama utk main, masalah laaa pulak.
My bos tried his best utk me and Alin masuk jugak and jumpa organizer..then they decide we cannot have the trying 10 minute session tu tapi boleh terus masuk ke qualification game.

Hantam jer laaa...memang tau takkan qualify, tapi boleh laaa cuba main kan .



Alin ...


Me..


Muka puas after the game

Nasib baik guys fren sangat2 sporting ...rajin pulak melayan kita bergambar


Ada kembar lagi join ...my ex staff, now dah pergi team lain 


My bos, My big bos and my colleague



Jangan terpedaya, kami tak menang pun ....hehehee


Dah kepanasan...dah mula bukak baju


Adik maintain lagi even dah berpeluh2




Bila they start merengek2, sebab panas and bosan, nasib baik laaa organizer tu sangat memahami and belanja semua2 kat situ makan aiskrim..kebetulan ada motor aiskrim and they called for him...

Budak bertiga ni pun apa lagi...baju putih jadi macam2 warna

Me and my anak bujang, yang dah start bosan, bukak kasut and ganti with my slipper...

Before the event habis, i gerak dulu  sebab nak ambik papa at 12...so tak tahu that organizer siap bagi voucher AEON RM 100 each to participant ...fuuuh, nasib baik Alin tolong ambik dan simpan utk i.
For the winner, dapat RM1k tau...syiok2...
As for me, dapat main tu pun dah enjoy sangat, suka2 jer sementara nak g ambik papa...sapa sangka rezeki boleh pulak dapat t shirt and voucher...rezeki...!







1 comment:

  1. wow..dpt main & dpt hadiah lagi..memang best kan

    ReplyDelete