love

love

Followers

Wednesday, 7 November 2012

Bilik anak bujang ibu..

Salam, 

Sabtu lepas, ibu manage to spend masa berkemas bilik anak bujang yang dah macam bilik stor ni.
Carpet bilik tu pun ibu dah buang..bukan basuh ker apa, terus buang okayyy.
Carpet bilik ni betul2 simpan debu, bayangkan carpet di bilik stor..begitu la umpamanya bilik anak bujang ni.

Bila ibu dah kemas, dah bersih, dia pun tak berapa suka nak masuk bilik dia hahahaa.
Takder jiwa dah kot sebab masa bilik dia cam stor, senang dia nak tergolek, menyepah kan semua toy dia ..baling baju2 dia as dia suka

Meh layan rupa bilik yang tak fully complete lagi ni.
Pintu ke balkoni berlum bercat..n blind utk tingkap bilik dia pun takder lagi


Meja study..ehh, meja main computer games laaa..pintu kat meja tu yang nampak sikit jer tu  ialah pintu ke balkoni

Buku2 cerita , komik dan kamus



TV utk main PS2, lepas ada computer..dah tak main PS2 lagi


View dr pintu..

dua ekor monyet tu milik adik kembar tuan bilik..yang menumpang bermalam hehehe

Sebelah wardrobe, tempat dia gantung beg2 dia

Ini pulak owner bilik...


peace...!!!




4 comments:

  1. ".. to love is to care, to care we must share..."
    get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

    ReplyDelete
  2. ahh..dua kali komen dua kali ilang...:'(

    ReplyDelete
  3. hoho come again...

    tema bilik ceklat cair ekk...kena je warna semua perabot...

    ReplyDelete
  4. fizah..
    the theme is blue..normal boys room kan ..blue.
    furniture theme is coklat cair
    masa kat rumah lama , my son request for green and black, ikut ben10 punya theme..tapi bila pindah rumah baru, dia mogok, sebab tak mo pindah,takmo pikir dah pasal bilik dia, apa kaler pun dia redha n i decide la the room's colour for him.

    ReplyDelete