love

love

Followers

Tuesday, 1 April 2014

Cerita cuti sekolah

Salam,

Aduh rindu kat blog
Tapi mood nak menulis hilang.
Cuti bersama cuti sekolah.

Cuti sekolah seminggu minggu lepas adalah cuti sek yang paling menyedihkan buat my kids.
I left them home seminggu with bibik while me and papa running here n there handling our new project kat Kuantan.
Not really new but soon ill start move to Kuantan and akan fully handle papa's project there.
So nak setting place, staff and semua, bukan la kerja senang and to bring kids sekali pun tak sesuai.

I start duk Kuantan Jumaat before the school holiday, straight sampai Rabu.
Rabu tengah malam i balik ke KL sebab rindu tak tertahan dengan kembar and abang Aniq.

Khamis, i asked papa to spend time with kids.
He brought us to Cosmo world dalam BTS.
Aniq dah dua kali ke sana, that was his third time , but twin, itu lah their first time.

Jom layan pic my kids kat Cosmo.
Tak banyak pun snap, tapi adalah sket utk share.

They were excited , their first time here.
Tapi masa ni mata pun dha mengantuk
Ini adalah their fav baju.
Asal nak jalan, baju ni laaa diorang nak pakai.
Especially si adik yang dah pandai nak pakai baju ikut pilihan sendiri..thank God kakak cuma mengikut and tak banyal cerita


Kakak ajak ibu naik sekali hehehe...kesian sampan tu nak, tak bergerak laaa kalau ibu naik sekali huhuhu.


Tak la laju snagat, cam naik buaian biasa jer




Dalam crazy bus

Bumper car, tak dapat snap sharp pic



Bee ride


Jom naik train .
Muka abang Aniq yang terpaksa layankannn adik2

Mama pun buhsan hahaha


Adik, nak drive sendiri.

Itu jer pic yang sempat ibu snap.
Kuitorang masuk as early as 11am..memang bukak pun pukul 11 sampai malam .
But dah hampir pukul 2, orang mula ramai and we start to queue bila orang mula penuh.
Then papa pun ajak balik.
Kids terlopong in the car.

Jumaat pagi2 i tinggalkan lagi kids kat rumah terus ke Kuantan balik and balik semula ke KL on Monday..(yesterday).
Bangun tidur at 4, siap2 mandi and pakai baju kerja terus ke KL.
Having our breakfast at RnR Temerloh and reached office at 8.45 am.
Penat memang penat...tapi perjuangan perlu la diteruskan .

In sha Allah will be here sampai hujung minggu and will try to update few entry berkaitan deko.











2 comments:

  1. seronoknya jalan2..:) mood menulis saya pun hilang bersama2 MH370...

    ReplyDelete