love

love

Followers

Tuesday, 8 March 2011

Rambutku dijilat lembu...

Salam,

Rambut Aleeya n Aleesa kan pacak...abang dia asik tak puas hati, sanggup dia pi bilik air sentiasa, nak basahkan rambut adik2 dia..hehehehe..so semalam ibu cakap dengan abang, pakaikan jer adik2 tu minyak rambut, tak la tegak n pacak ...abang pun projek laaa...sempat ibu snap pic twin tu pas rambut dah di minyakkan...ibu selalu kalau rambut cam gini ibu panggil pesen 'dijilat lembu'..hahahah

Aleeya

Aleesa plak

Projek lain plak..naya betul derang...tengok lah  ..'Mek Jah' n 'Mek Yah' yang confuse tengok kepala partner derang ada benda tu plak..without realise yang kepala memasing ada...


Bila 'Mek Yah' dah notice, mula la tarik2..'Mek Jah' belum perasan lagi ni
Abang bersama 'Mek Yah'...dia panggil adik dia yang ni tembun,,,kekdang embun..
Tukar tudung lain..pun masih syiok nengok partner pakai benda pelik kat kepala

Seronok tul abang duk ngenakan adik2 dia..duk gelak jer...yang twin berdua tuh sampai merah2 muka dibuli abang ...siapla abang bila adik2 besar nanti..derang dah la berdua...heheheh

sambung lagi kisah depa berdua di lain entry..chiosss

10 comments:

  1. saya igt kena jilat lembu betul2..hahaha,rupe2nya abg yg kerjakan adik ye..kawaii(cute)pakai tudung tuh..

    ReplyDelete
  2. itu nama pesen rambut heheheh..rambut dijilat lembu, kalau betul2 kena jilat lembu harus laaa menangis kuat2..ibunya sekali heheehe...

    ReplyDelete
  3. same as akk kamalia tu..ingtkan btol2 lena jilat td..hehehe..
    comelnye...si abang memang prihatin sungguh kt adik2nye..siap tlg bubuhkn minyk rambut lg..papepon, baby kembr akk nie sgtttt2 cuteeee...^ ^
    bulat je mata tu..geram la..rase nk kiss2 je..^ ^ hehehe..

    ReplyDelete
  4. conangirlz:heheheh..tengok tajuk memang camtu kan hehehe..tima kasih dik...semua babies pun memang cute , kita yang dah tua ni jer tak kiut lagi huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. cutenya diorang pakai serkup tuh! haa siap laa aniq nnt si kembar dah besar diorang balas dendam kang hehehe

    ReplyDelete
  6. along:kekgi jadi mek yah kg kota plak
    mama:tu laaa..siap laaa Aniq..skang dia duk asik tanya umur adik dia berapa bulan sebab ibu cakap dgn dia, umur adik setahun, abang akan kena buli plak hehehe

    ReplyDelete
  7. eh kak..tu kan inner yg dah terperap 3,4 hari dlm ur handbag kan..pastu usung ke opis slalu..x dan nak letak kt umoh..beli2 je sumbat dlm handbag..comey doh mek jah ngan mek yah pakai gini..serupe ngan geng mesyuarat tingkap..kekekekekeke

    ReplyDelete
  8. tu laaa pasal, hari tuh aniq jumpa dalm handbeg ibu dia la tu..di pakaikan kat kepala adik2 dia..merah2 muka derang berdua...sian tull...

    ReplyDelete
  9. Tuan tanah, nanti jemput datang ke Jom Berkelah 2 yer!!

    http://amrafahan.blogspot.com/2011/03/jom-berkelah-dengan-geng-kembar-ke-2.html

    ReplyDelete