love

love

Followers

Monday, 20 December 2010

Auntie Aini's

Salam

Tora muncul lagi...fuuuh, lama ilang...actually as planned la kan, kami stay kat umah angah kat precint 15 putrajaya...since Jumaat malam tu...pi makan2 kat Auntie Aini;s utk celebrate aniversary mama n ayah kat sana.Ni pic twin kat sana...

 Yang diraikan
 Kids..Aniq n cousins,Daniel n Dania
 Kami semua exclude angah sebab dia duk snap pic

Suasana makan kat situ seronok..tapi makanan dia me tak leh nak komen lelebey sebab me tak makan, cuma makan tapai aiskrim..rasa laa nasi sket dengan kuah apa ntah derang cedukkan dlm pinggan me...sebabnya takleh nak makan sangat ..si Aleeya ebab tu meragam betul malam tu..serba tak kena, diberi susu pun tak mau..seb bek Aleesa ok jer duk ngan mummy dia (Lin, wife angah)..so selera makan ku ilang ler...

Next daynya ,Sabtu pergi kenduri kawin umah family friend, dua buah kereta..kat PJ..balik tu terus ke IOI sebab hb dah tempah tiket malam sebelum  tu...layan laaa "Hantu Kak Limah Balik Rumah'..pukul 3.30pm..babies kat umah dengan bibik..kenduri tu memang kami tak bawak pun..so kalau ada yang perasan kami anak beranak berbaju kurung, kebaya blink2 kat GSC IOI Sabtu tu,,kami laaa anak beranak..heheh..layannnn citer tu..pecah perut la jugak..balik umah me pukul 6 pm..then berhangkut laaagi ke Putrajaya..bibik tak ikut..kami anak beranak jer pi tidur sana lagi..

Ahad tengahari lepas having lunch umah angah..mama bertolak balik Johor..kami balik ke Puchong..anad sekali lagi si Aniq mengaruk ibu nak ikut mama balik..malas nak bising2, kami bagi jer dia ikut since kami pun plan nak balik Johor weekend ni..pi laaa anakku..dah alang2 cuti sek ni...enjoy jer la..

Ni lak few pic si twin sepanjang dua hari kat umah angah
Aleesa..serius jer..
 Both ready nak ikut mummy dia turun bawah beli nasi lemak...
 Balik semalam..keletihan....





5 comments:

  1. alalala...comey je twin tu tidoooo

    ReplyDelete
  2. tidur orang kepenatan ..gitu laaa gayanya

    ReplyDelete
  3. wa.... comelnye!! nampak letih betul!!

    ReplyDelete
  4. hahahah...kuak derak nih...:P

    ReplyDelete
  5. huszaini:yer laa..activity ibunya tak henti2 duk ngangkut derang hehehe
    ernie:macam2 gaya lagi depa ni leh buat..

    ReplyDelete